Digitaal

Wij vinden als drukkerij innoveren en investeren heel belangrijk. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van ons drukwerk. Daarom hebben wij in 2016 dan ook geïnvesteerd in een nieuwe digitale printer: de Canon C800. Een innovatief apparaat dat ons de mogelijkheid biedt drukwerk ook in een kleinere oplage te verzorgen. En dat uiteraard zowel in zwart/wit als full color. De startkosten van deze digitale printer zijn aanzienlijk lager dan voor een offset productie, met als resultaat dat we je opdracht tegen een lagere prijs kunnen uitvoeren.

Haarscherp drukresultaat
De Canon C800 kan A4 brochures volledig kant en klaar produceren en nieten. Ook kunnen enveloppen met deze nieuwe printer bedrukt worden. Wat betreft de afwerking heb je eveneens volop keuze. Boeken met een lagere oplage worden keurig ingebonden, visitekaartjes gelamineerd of folders naar wens gevouwen.

Uitgebreid papier aanbod
Het papier aanbod is legio. Of je nu kiest voor glans of mat papier, dun of dik, gekleurd of wit, een klein kaartje of een brochure met meerdere pagina’s, het drukresultaat is steeds strak en verbluffend. De kwaliteit van het drukwerk dat door middel van deze printer vervaardigd wordt, is zoals je van Drukkerij Vorsselmans mag verwachten van de hoogste kwaliteit. Tekst, kleuren, afbeeldingen en foto’s worden haarscherp afgedrukt.

Meer informatie?
Wil je meer weten over digitaal drukwerk of over papier? Kijk dan op onze pagina’s van praktische informatie. Hier vind je onder andere de aanleverspecificaties en informatie over papiersoorten en grams gewichten.

Menu