Digitaal drukwerk

De Xerox Versant-280 een innovatief apparaat dat ons de mogelijkheid biedt drukwerk ook in een kleinere oplage te verzorgen. En dat uiteraard zowel in zwart/wit als full color. De startkosten van deze digitale printer zijn aanzienlijk lager dan voor een offset productie, met als resultaat dat we je opdracht tegen een lagere prijs kunnen uitvoeren.

Haarscherp drukresultaat
Onze Xerox Versant-280 kan brochures volledig kant en klaar produceren. Brochures op bijvoorbeeld A4 of A5 formaat komen gesneden en geniet uit onze machine. Ook kunnen enveloppen met deze printer bedrukt worden. Wat betreft de afwerking heb je eveneens volop keuze. Denk daarbij aan Boeken met een lagere oplage worden keurig ingebonden, visitekaartjes gelamineerd of folders naar wens gevouwen.

Uitgebreid papier aanbod
Het papier aanbod is legio. Of je nu kiest voor glans of mat papier, dun of dik, gekleurd of wit, een klein kaartje of een brochure met meerdere pagina’s, het drukresultaat is steeds strak en verbluffend. De kwaliteit van het drukwerk dat door middel van deze printer vervaardigd wordt, is zoals je van Drukkerij Vorsselmans mag verwachten van de hoogste kwaliteit. Tekst, kleuren, afbeeldingen en foto’s worden haarscherp afgedrukt.

Meer informatie?
Wil je meer weten over digitaal drukwerk of over papier? Kijk dan op onze pagina’s van praktische informatie. Hier vind je onder andere de aanleverspecificaties en informatie over papiersoorten en grams gewichten.

Xerox Vasant-280
Menu