Vellen-offset

Het drukwerk van je bedrijf is vaak de eerste kennismaking met je klant. De eerste indruk moet goed zijn en daar zorgen wij graag voor. Oplages van 1.000 stuks en hoger produceren wij op onze vellen offset persen. Denk dan aan brochures, catalogi, boeken, magazines, visitekaartjes en folders. Ieder vel gaat apart door de machine met de hoogste kwaliteit die je als klant van ons mag verwachten.

Uitgebreid aanbod
In de vellen offset zijn een legio aan product mogelijkheden. Producten kunnen we lamineren, voorzien van een boorgat of perforatie lijn(en), boeken worden keurig ingebonden en folders worden naar wens gevouwen.
Er is ook een groot aanbod aan papiersoorten. Of je nu kiest voor glans of mat papier, dun of dik, gekleurd of wit, vrijwel alle soorten zijn mogelijk.

Kleuren
Het grootste deel van onze producties wordt gedraaid in full-colour (CMYK). Denk dan aan reclamefolders en flyers of luxe bedrijfsbrochures. Naast full-colour drukken wij ook regelmatig met PMS kleuren. Denk dan aan huisstijl drukwerk zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Meer informatie?
Wil je meer weten over vellen-offset producties of over papier? Kijk dan op onze pagina’s van praktische informatie. Hier vind je onder andere de aanleverspecificaties en informatie over papiersoorten en grams gewichten.

Menu