Rotatie-Offset

Elke week rollen er bij Drukkerij Vorsselmans honderdduizenden kranten van de pers. Als bedrijf hanteren wij korte doorlooptijden en aantrekkelijke tarieven. Van kleine oplagen van 1000 stuks tot grote oplagen van honderdduizenden exemplaren. Kranten vanaf 8 pagina’s tot 48 pagina’s, wij garanderen kwaliteit tot en met de laatste pagina.

Razendsnelle Regioman rotatie-kleurenpers
De tijd dat kranten letter voor letter gezet en gedrukt werden ligt ver achter ons. De mogelijkheden zijn uitgebreider dan ooit. Vooral bij onze drukkerij, want als één van de eerste drukkerijen van Nederland durfde Drukkerij Vorsselmans te investeren in de hypermoderne Regioman rotatie-kleurenpers. Een pers die het mogelijk maakt kranten op tabloid-formaat (420×490 mm) van 48 pagina’s te drukken. Geheel in full color!

Sindsdien rollen er in Zundert wekelijks honderdduizenden kranten van de pers af. Ook voor het drukken van kranten van 24 pagina’s op het vertrouwde dagbladformaat (578×420 mm) draait de moderne rotatiepers zijn hand niet om. Razendsnel worden de kranten geheel in kleur in sneltreinvaart afgedrukt in de hoogte kwaliteit. Of je nu kranten wilt afdrukken in kleine oplagen van 1000 stuks of dat het gaat om vele honderdduizenden exemplaren, Drukkerij Vorsselmans B.V garandeert u kwaliteit tot de laatste pagina. Wij zijn als bedrijf trots op deze mogelijkheden, de korte doorlooptijden en aantrekkelijke tarieven.

Meer informatie?
Wil je meer weten over rotatie-offset producties of over papier? Kijk dan op onze pagina’s van praktische informatie. Hier vind je onder andere de aanleverspecificaties en informatie over papiersoorten en grams gewichten.

Menu