Ontwerpen

Alles onder één dak!

Op zoek naar een stijlvol ontwerp? Onze vormgevers en creatieve DTP’ers helpen je graag. Drukkerijen komen meestal alleen in de eindfase aan bod, maar wij verzorgen het hele traject. Zo hoef je maar met 1 partij te schakelen en loopt de opmaak en de productie vlekkeloos in elkaar over. Zowel grote als kleine opdrachten krijgen bij ons de volledige aandacht.

Gaat het om een logo, visitekaartje, flyer, krant of een compleet boek met bijbehorende reclame en presentatie uitingen. Onze creatieve mensen verzorgen het van A tot Z.

Hoe gaan wij te werk?

We starten altijd met een goed gesprek, zo kunnen we proeven waarnaar jij op zoek bent. Hierbij stellen we doelgerichte vragen. Wat wil je bereiken, wat is je doelgroep en welk materiaal heb je tot je beschikking.

Er wordt gewerkt in fases. In fase 1 ontvang je de eerste opzet waarna in samenspraak de op- en/of aanmerkingen worden besproken. Hier gaan wij weer mee aan de slag. De fases die daar op volgen zullen stap voor stap in de richting van het gewenste eindresultaat zijn. Wij zijn pas klaar als jij een akkoord geeft op het ontwerp.

Onze projecten

Menu