Drukkerij Vorsselmans is een 4e generatie familiebedrijf met een focus op service en kwaliteit. Deze pijlers zijn mede te danken aan de kennis en inzet van onze mensen. We hebben bewust gekozen voor een relatief klein team. Op die manier versterken wij de onderlinge samenwerking en het oog voor detail en kwaliteit. Uw opdracht wordt tot in de puntjes netjes afgewerkt. Onze medewerkers zijn gedreven en hebben een passie voor het vak, waardoor altijd de kwaliteit van het drukwerk wordt gewaarborgd.

Moderne technieken
Ons team is gespecialiseerd in de nieuwste moderne technieken. Veel van onze medewerkers zijn al meer dan 20 jaar in dienst en specialist in hun vak. In de loop van de jaren hebben wij nieuwe machines en drukpersen aangeschaft en trainingen gevolgd. Op die manier blijven we innovatief en up to date.

Drukkerij Vorsselmans, familiebedrijf sinds 1902
Dit jaar bestaat onze drukkerij 121 jaar. Wil je meer weten over de geschiedenis van Drukkerij Vorsselmans? Lees dan hier verder.

Meer weten over de mensen en de drijvende krachten achter Drukkerij Vorsselmans? Hieronder stellen we iedereen kort even voor! Heb je een vraag of wil je dat we met je meedenken over een product of idee? Neem contact met ons op! We vinden persoonlijke service heel belangrijk.

Menu